Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Buitenspeeldagland Keerbergen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

't Plezantste pop-up pretpark van Keerbergen! Groot nieuws! Op 24 april 2019 opent het eerste en meteen ook leukste pop-up pretpark van Keerbergen de deuren: Buitenspeeldagland. Gedurende één enkele namiddag veranderen de terreinen rond de sporthal in een waanzinnige plek vol speelplezier. Het pop-up pretpark telt zeven themazones waar je van de ene verbazing in de andere valt. Benieuwd wat je ...

't Plezantste pop-up pretpark van Keerbergen!

Groot nieuws! Op 24 april 2019 opent het eerste en meteen ook leukste pop-up pretpark van Keerbergen de deuren: Buitenspeeldagland. Gedurende één enkele namiddag veranderen de terreinen rond de sporthal in een waanzinnige plek vol speelplezier. Het pop-up pretpark telt zeven themazones waar je van de ene verbazing in de andere valt. Benieuwd wat je precies kan beleven in 't plezantste land van Keerbergen? Onze ambassadeurs stellen hun favoriete zone graag aan je voor.

Op avontuur met Stoere Stien
Hou jij net als mij van klimmen, klauteren en grenzen verleggen? Dan is de avonturenzone iets voor jou. Waag je aan een spelletje paintball met pijl en boog of probeer via het touwenparcours de andere kant van een opblaasbare hindernis te bereiken. Voor de allerdapperste durvers heb ik iets speciaals in petto. Ik ga nog niet verklappen wat, maar het is iets met een hoge toren, een naar beneden gespannen touw en véél kriebels in je buik… Niet voor watjes!

Rollen met Racing Robbe
In de wieltjeszone loopt alles op … wieltjes, natuurlijk! Strijd tegen je vrienden voor het snelste ritje op de go-cart. Ben je niet zo'n snelheidsduivel? Dan zijn de skateboards misschien meer jouw ding. Hou je evenwicht op de hindernissen en oefen op je 'ollie'. Voor je 't weet spring je los over je vrienden!

Dikke pret bij Toffe Tess
Reuzenspelen en zandkastelen, maar ook gigantische zeepbellen en enkele hilarische circuskunstjes. Kortom: fun, fun en nog eens fun!

Creatief bij Knutsel Kaat
Wie van knutselen houdt, die moet in mijn creahoekje zijn! We maken leuke armbandjes, mooie stoepkrijttekeningen en hippe buttons om op te spelden.

Bouwen met Maker Mats
Tik, tik, tak. We maken een barak! Het is te zeggen, we maken een kamp maar 'kamp' rijmt niet op 'tak'. Dus we nemen een tak (of 100) en in plaats van een barak maken we een kamp (of 2). En we leren sjorren enzo. Het wordt de max!

Bewegen met Sportman Stan
Ik hou van alle soorten sporten, van voetbal tot hockey. Het is altijd moeilijk om te kiezen welke sport ik precies ga doen. Je ziet het dus wel wanneer je komt kijken. Eén ding is zeker: in de sportzone sta je niet stil!

Chillen met Lazy Lewis
Even rusten of je dorst lessen? Dan moet je in mijn chill out-stekje zijn! Hier kan je de hele middag gratis water krijgen en lekker relaxen. Ook voor een goede strip of een leuk gezelschapsspel is dit de juiste plek!

Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar voor kinderen uit het 1e t.e.m. het 6e leerjaar en dit vanaf 25 maart 2019. Koop ze online via https://webshopkeerbergen.recreatex.be of bezoek de ticketbalie van GC Den Bussel tijdens volgende openingsuren:
ma-wo-do: 8u30-12u30 en 16u-17u30
di: 8u30-12u30 en 18u-20u
vr: 8u30-12u30

Je kan de dag zelf nog beslissen om Buitenspeeldagland te bezoeken. Meld je in dat geval tussen 13u en 13u30 aan en breng €3 mee.

Opgelet: Wie zeker wil zijn van een uniek, stoffen polsbandje moet zich op voorhand inschrijven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Sportterreinen (sporthal)
Putsebaan 113, 3140 Keerbergen

Organisatie

Gemeentebestuur Keerbergen

Categorie