Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Smiks Smikkelt 2019

De leerlingen van de eerste graad nodigen u van harte uit op de inmiddels 10de editie van 'Smiks Smikkelt'. Ondertussen is onze jaarlijkse traditie uitgegroeid tot een tweedaags eetfestijn. Op vrijdagavond 25 januari 2019 zijn het de tweedejaars die uw gastheer zijn. Op zaterdag 26 januari 2019 zetten de eerstejaars hun beste beentje voor. Ook dit jaar willen de leerlingen u graag verwennen ...
De leerlingen van de eerste graad nodigen u van harte uit op de inmiddels 10de editie van 'Smiks Smikkelt'. Ondertussen is onze jaarlijkse traditie uitgegroeid tot een tweedaags eetfestijn.

Op vrijdagavond 25 januari 2019 zijn het de tweedejaars die uw gastheer zijn. Op zaterdag 26 januari 2019 zetten de eerstejaars hun beste beentje voor.

Ook dit jaar willen de leerlingen u graag verwennen met enkele heerlijke gerechtjes zoals vol-au-vent en huisbereide balletjes in tomatensaus met frietjes. Uiteraard is een dessert onontbeerlijk! Ook speciale formules (glutenvrij of lactosevrij, curryworst voor de allerkleinsten, kinderporties …) zijn mogelijk.

Om praktische redenen vragen we dat u zich inschrijft vóór 20 januari 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Waar

Parochiezaal Berk en Brem
Sint-Michielsstraat, 3140 Keerbergen

Organisatie

SMIKS