Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Taalstage Frans Keerbergen voor 1st, 2de & 3 de Middelbaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De methode om in kleine groepen van max 12 deelnemers Frans te leren garandeert een individuele aanpak. En dit in een oase van groen in het centrum van Keerbergen. Het is de bedoeling om activiteiten in de buitenlucht te organiseren zodra het weer dit toelaat. De spreekangst overwinnen en de schoolse kennis om zetten in de praktijk is ons doel. Een super stage om de reeds opgedane kennis in te ...
De methode om in kleine groepen van max 12 deelnemers Frans te leren garandeert een individuele aanpak. En dit in een oase van groen in het centrum van Keerbergen. Het is de bedoeling om activiteiten in de buitenlucht te organiseren zodra het weer dit toelaat.
De spreekangst overwinnen en de schoolse kennis om zetten in de praktijk is ons doel.
Een super stage om de reeds opgedane kennis in te oefenen in nieuwe contexten en in een ongedwongen sfeer. Voertaal Frans. In de prijs zijn de lunch en alle tussendoortjes inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 200,00
Basistarief: 200,00 €

Waar

Taalstage Frans Keerbergen
Achiel Cleynhenslaan 8, 3140 Keerbergen