Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Taalstage Frans Keerbergen 5de-6de lj en 1ste middelbaar - VOLZET Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De methode om in kleine groepen van max 12 deelnemers Frans te leren garandeert een individuele aanpak. En dit in een oase van groen in het centrum van Keerbergen. Het is de bedoeling om activiteiten in de buitenlucht te organiseren zodra het weer dit toelaat. Deelnemers hebben kennis gemaakt met de Franse taal in de klas. Hiermee gaan we verder aan de slag ondermeer door hen uit te dagen ...
De methode om in kleine groepen van max 12 deelnemers Frans te leren garandeert een individuele aanpak. En dit in een oase van groen in het centrum van Keerbergen. Het is de bedoeling om activiteiten in de buitenlucht te organiseren zodra het weer dit toelaat.
Deelnemers hebben kennis gemaakt met de Franse taal in de klas. Hiermee gaan we verder aan de slag ondermeer door hen uit te dagen Frans te begrijpen en zich gaande weg uit te drukken. Ook hier is de vakantiesfeer alom vertegenwoordigd.
In de opgegeven prijs zijn de lunch alsook alle tussendoortjes inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 200,00
Basistarief: 200,00 €

Waar

Taalstage Frans Keerbergen
Achiel Cleynhenslaan 8, 3140 Keerbergen
  • Un défilé en été 2018 (Annick Peeters) ©Annick Peeters