Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Taalstage Frans Keerbergen voor 4-5 & 6 de leerjaar- NOG 1 PLAATS Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De methode om in kleine groepen van max 12 deelnemers Frans te leren garandeert een individuele aanpak. En dit in een oase van groen in het centrum van Keerbergen. Het is de bedoeling om activiteiten in de buitenlucht te organiseren zodra het weer dit toelaat. Dankzij mijn pedagogische ervaring als leerkracht Frans kan ik gericht werken rond de doelen die nodig zijn om de eindtermen te ...
De methode om in kleine groepen van max 12 deelnemers Frans te leren garandeert een individuele aanpak. En dit in een oase van groen in het centrum van Keerbergen. Het is de bedoeling om activiteiten in de buitenlucht te organiseren zodra het weer dit toelaat.
Dankzij mijn pedagogische ervaring als leerkracht Frans kan ik gericht werken rond de doelen die nodig zijn om de eindtermen te bereiken.
Voor deze stage is geen basiskennis vereist. We werken en benoemen de dagelijkse dingen en vinden gaande weg een rode draad.
De stage om je kind in een vakantiesfeer Frans te leren!
Prijs incl lunch en tussendoortjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 200,00
Basistarief: 200,00 €

Waar

Taalstage Frans Keerbergen
Achiel Cleynhenslaan 8, 3140 Keerbergen

Organisatie

Taalstage Frans Keerbergen