Deel deze pagina

Gemeente Gemeente Keerbergen

Keerbergen stopt met roken!

Rook je? En denk je er wel eens aan om te stoppen? Gewoon doen! Voor je gezondheid én voor je portemonnee. Doe meteen je beste stoppoging ooit.Op 21 januari 2019 start in Keerbergen een rookstopcursus in groep. Maak een nieuwe start en schrijf je in. De rookstopcursus bestaat uit acht bijeenkomsten, gespreid over twee maanden. Kathleen Peetroons, een erkend tabakoloog, begeleidt de groep en ...
Rook je? En denk je er wel eens aan om te stoppen? Gewoon doen! Voor je gezondheid én voor je portemonnee. Doe meteen je beste stoppoging ooit.Op 21 januari 2019 start in Keerbergen een rookstopcursus in groep. Maak een nieuwe start en schrijf je in.

De rookstopcursus bestaat uit acht bijeenkomsten, gespreid over twee maanden. Kathleen Peetroons, een erkend tabakoloog, begeleidt de groep en geeft je handige tips en trucjes. Ze bereidt je voor op de gezamenlijke rookstop en traint je vaardigheden zodat je niet hervalt. Na de rookstop begeleidt Kathleen de groep nog verder. Zo maak je van die nieuwe start een succes en beleef je je beste stoppoging ooit.
Het grootste deel van de rookstopcursus betaalt de Vlaamse overheid. Precies omdat het de beste hulp is.
Nog niet overtuigd? Een gratis en vrijblijvende infosessie wordt voorzien op maandag 7 januari 2019 om 19u30 in GC Den Bussel.
Veel succes! Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 48,00
Basisprijs: € 48; Verhoogde tegemoetkoming: € 24

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen

Organisatie

Drugs- en alcoholpreventie H3K